Wednesday, July 1, 2009

Riddle

Kes arvab ära mis sündmusest on järgnevalt keegi väga õigesti ja geniaalselt kirjutanud, siis postitage mulle kommentaaridesse/tšillikontidesse.

Kõikide õigestiarvanute vahel loositakse välja... hm... million tšillikonti... või ehk isegi külaskäigu minu poolt (kui ma terveks saan ja raha saan).

"Igal aastal, kui Jaanipäev seljataha jäänud ning suveke täie hoo sisse saanud, leiab ühes Eesti linnakeses nimega Vana-Vigala aset üks kummaline loodusnähtus. Nimelt just sellesse kohta toimub teatava inimtõu Homo sapiens ver. karvicus aesticus iga-aastane migratsioon. Seniajani ei ole juhtivad akadeemilised ringkonnad julgenud anda paikapanevaid vastuseid, mis täpselt sunnib selle alamliigi nii isaseid kui emaseid isendeid oma igapäevategemised jätma ja kurnavat retke ette võtma. Välja on pakutud nii paaritumisrituaali kui liigi geneetilisse mällu kodeeritud sõgedaksminekut. Viimast teooriat toetab võrdlus lemmingute massilise enesetapuga - nii nagu karvased väikeloomad hüppavad kaljult kindlasse surma, hüppavad karvased inimesed kaks-kolm päeva kestvasse tsüklisse. Ehkki ükski teadlane pole julgenud kohtlaste olendite sekka minna, on nende käsutuses piisavalt andmeid selle kohta, mis väikelinnnas toimub: lüüakse püsti ajutised varjualused, suheldakse röökival häälel ning lesitakse kõrvetava päikese käes õllemärjukest trimbates. On täheldatud ka teatava rituaalse muusika olemasolu, ehkki normaalsele inimkõrvale tundub see hirmus traadikangutamine ja ebaloomulik kurgurögin eemaletõukav. Kummalise palvetännaku eesmärk on teadmata - mõned teadlased on välja pakkunud mõnu tundmise eesmärgi, aga need ettepanekud on akadeemilistes ringkondades valjuhäälselt välja naerdud..."

0 bonepepper:

Post a Comment